Zomerfeest

Kom je langs op ons Zomerfeest?

Kom ook langs op ons Zomerfeest op woensdag 3 juli 2024!

We gaan samen met alle MDT- jongeren, en jongeren die nog MDT willen doen in de toekomst, feestelijk stil staan bij hoe waardevol MDT is en kan zijn.

Samen met onze partners bieden we een leuk en gevarieerd programma* aan bij Art Playground in het Beatrixpark, voor iedereen tussen 12 en 30 jaar in Almere.

Tijdens ons Zomerfeest is er van alles te beleven:

Wil je heerlijk suppen voor de deur of een potje voetballen? Of juist meedoen aan een theaterworkshop gegeven door theatergroep SubSub, genieten van de lekkere hapjes verzorgd door onze foodtruck en nieuwe mensen leren kennen in de Connect Area? Dat kan allemaal!

Daarnaast kan je tevens skaten, meedoen met een workshop ‘Graffiti’ en genieten van live muziek gespeeld door live band ‘Badminton’.

Kortom, het beloofd een superleuk evenement te worden en een dag die je zeker niet wilt missen!

Mede mogelijk gemaakt door: Pak Je Kans In Almere, Art Playground, Humanitas, VMCA, De Schoor, Talent In opleiding en ExPex.

* = Meedoen aan de activiteiten is op eigen verantwoordelijkheid en risico

Let op! Het programma start om 17:00, inloop is vanaf 16:30.

#SaveMDT: Wat speelt er en hoe kan je de petitie tekenen?

MDT maakt het mogelijk dat jongeren hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen, zich in kunnen zetten voor een ander en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. En dat op een manier die het beste bij hen past! Dat mag natuurlijk niet verdwijnen.

De nieuwe regering wil echter snel haar landelijke overheidssteun voor MDT stopzetten, terwijl de oude regering nog extra geld had om de komende jaren in MDT te blijven investeren.

De organisaties die MDT aanbieden hebben meer tijd nodig om zonder de landelijke overheidssteun alle mooie mogelijkheden te kunnen blijven realiseren.

Onderteken daarom de petitie onderaan deze pagina en laat horen waarom MDT belangrijk is.

#SaveMDT #DoorMetMDT #LaatJeStemHoren

Laat je stem horen en zorg ervoor dat MDT blijft bestaan.