Charraya & Geneva

Hello guys!

 

 

Vanaf September versterken wij het team Pak je kans in Almere. Wij doen de opleiding specifieke doelgroepen begeleiding/ maatschappelijke zorg. Wij willen de jongere in Almere de kans geven om hun visie te delen met ons, omdat wij zelf ook jong zijn begrijpen we de doelgroep en weten wij ook vaak waar ze tegen aan lopen.

Charraya: Ik ben 21 jaar, ik ben woonachtig in Almere Buiten. Het is mijn passie om met oudere en jongere te werken, daarom ook de keuze voor de opleiding Maatschappelijke zorg, zelf zit ik nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding en zal ik volgend jaar op goed geluk mijn diploma in ontvangst nemen. Zelf werk ik in het wereldje als zorg zzp’er en doe ik dit met liefde, in mijn vrije tijd hou ik ervan om in de keuken te staan of lekker met vrienden omringt te zijn.

 

Geneva: Ik ben 22 jaar, woonachtig in Amsterdam-Zuidoost. In mijn vrije tijd hou ik ervan om mijn eigen ding te doen. De dingen die ik het liefst doe zijn met mijn vriendinnen afspreken, lekker in mijn bed netflixen en ik heb een grote passie voor koken. Ik zit in mijn 2de jaar van de opleiding maatschappelijke zorg. Ik ben lief, zorgzaam, vastberaden, empathisch en ik heb nog meer goede eigenschappen die van pas komen voor het werk die ik ga doen.

 

Zelf hebben wij tegen een hoop dingen aangelopen in het verleden en zelfs nu lopen we soms tegen bepaalde dingen aan. Daarom lijkt het ons een leuke uitdaging om met de jongere van Pak je kans in Almere in gesprek te gaan en op onderzoek te gaan wat er nou mist in de samenleving en natuurlijk leuke leerzame dingen creëren en te ondernemen. En ook om te horen wat zij leuk vinden aan de MDT klussen en wat het voor hen betekend.

 

Hopelijk tot snel!

 

Contactgegevens: c.a.bouman@windesheim.nl & g.a.wartes@windesheim.nl